KezdőlapCímlapBeidézhetik a bíróságra a rákos Katalin hercegnét Meghan Markle miatt

Beidézhetik a bíróságra a rákos Katalin hercegnét Meghan Markle miatt

Meghan Markle a féltestvérével pereskedik hosszú ideje, ebbe ráncigálhatják bele a beteg Katalin hercegnét.

A bíróság elé állhat tanúskodni Katalin hercegné, azaz Kate Middleton, írja a Daily Mail. A rákos hercegnőt abban az ügyben ültethetik a tanúk padjára, amelyet Meghan Markle féltestvére, Samantha indított húga ellen rágalmazás miatt.

A walesi hercegnőnek ráadásul egészen Floridáig kellene utaznia ezért. Egy itteni bíróság mondta ki ugyanis korábban, hogy Samantha Markle keresetét csak akkor hajlandóak tárgyalni, ha képes bemutatni olyan tanúkat és állításokat, amelyek igazolják állításait.

Az 59 éves Samantha most arról beszélt: természetesen Katalin egészsége az első, és amikor benyújtották a kérvényt, hogy beidézzék őt, még nem tették közhírré Vilmos herceg feleségének rákos diagnózisát. Samantha 75 ezer dollárt szeretne kisajtolni Meghanből, amiért állítása szerint ő azt hazudta Oprah Winfrey-vel készült, híres-hírhedt interjújában, hogy egyke gyereként nőtt fel. Szerinte ezen interjú miatt, valamint a Netflix Meghanről és Harryről dokumentumsorozata miatt ő megalázás, szégyen és gyűlölet tárgya lett az egész világon.

Korábbi, 58 oldalas ítéletében Charlene Honeywell bíró azt írta, hogy Meghan állításai nem lehetnek lejáratóak, hiszen „lényegükben igazak a bíróság által vizsgált bizonyítékok szerint”. Samantha most ezt az ítéletet támadná meg fellebbviteli kérelmében.