KezdőlapCímlapBaleset érte Csonka Andrást

Baleset érte Csonka Andrást

Kicsi, de bosszantó sérülést szenvedett a konyhában a színész.

Csonka András nemrég úgy felsértette a kezét, hogy aggódni kezdett és végül kénytelen volt szakszerű ellátást kérni. „Mindenkinek felhívom a figyelmét arra, hogy a kenyérvágás nem egy veszélytelen tevékenység!” – mondta a színész. A balesettel kapcsolatban a Ripostnak úgy fogalmazott, a kenyér végéből akart egy szeletet vágni, hogy megpirítsa, de ez nem sikerült.

„Ráadásul én eleve azzal a gondolattal álltam hozzá, hogy óvatos leszek, mert a baj bármikor megtörténhet. Máskor is előfordult már, hogy elvágtam az ujjamat zöldséghámozás és egyéb csodálatos tevékenységek közben, de most azt történt, hogy egyszerűen nem állt el a vérzés” – mesélte a történetet Csonka a lapnak, és azt is elárulta, hogy kénytelen volt segítséget kérnie.

A színésznek éppen dolga volt egy bevásárlóközpontban, ami mellett éppen egy magánkórház áll, így bement oda, és az ápolónőktől kérte, hogy lássák el a sérülését. Itt bekötözték, majd kiderült, hogy azért vérzett sokáig, mert hámsérülést szenvedett, és ez nehezebben gyógyul, idő kell, hogy visszaépüljön a bőr.

„Emiatt nem egyszerű sebtapaszt kaptam, hanem most már harmadik napja be van kötve gézzel, egy kis szivacs is került rá, mivel a sebet el kell szigetelni a nedvességtől” – magyarázta András, akit a sérülés a legalapvetőbb dolgokban is akadályozza.