2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Bagóért kínálják, még se kell senkinek David Backhem luxusterepjárója

Bagóért kínálják, még se kell senkinek David Backhem luxusterepjárója

A 2007-es Range Rover Sport optikai tuningot kapott, új gazdája – ha nem akar alkudni – alig 6 millió forintnak megfelelő fontért bele is ugorhat.

Az autó feltűnő jelenség volt az úton, könnyedén felismerhették azok, akik tudták, mit is keressenek: 20 colos, ötküllős felniken gurult a szabadidőjármű, melynek belterében kézzel varrt bőrülésekben utazhatott a Beckham-család. A hátsó sorok szórakoztatását az ülésekbe épített képernyők oldották meg, de van még a Range Roverben egy mini hűtő is. A képet a hangrendszer és az azóta már leszedett DB 1001-es rendszám tette teljessé: előbbin a mai napig látható, kinek a kérésére készítették.

A terepjáróban egy 4,2 literes, 390 lóerős V8-as motor dolgozik, mindössze 106 ezer kilométert tettek meg vele eddig, és külsőre remek állapotban található. Ám nem mindig a Beckham-család futott vele: már évekkel ezelőtt túladtak az autón, és most jelenlegi gazdája is hasonlóan tenne.

Nem véletlen, hogy a vevők nem kapkodnak érte, ugyanis a hírhedt Range Rover a megbízhatatlansága közismert, a javításai költsége pedig igen drágák. Emiatt drasztikusan veszítettek értékükből: míg újonnan több, mint százezer fontért kínálták a járműveket, öt évvel ezelőtt már csak 23-25 ezer fontért mentek a brit piacon. A Beckham ízlése szerint átalakított SUV-t is csak 15500 fontért (6,1 millió forintért) kínálják, ami szinte nevetséges összeg – írta a vezess.hu.