2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Azt kéri MC Hawer, hogy mindenki imádkozzon zenésztársáért

Azt kéri MC Hawer, hogy mindenki imádkozzon zenésztársáért

Kétoldali szívinfarktust kapott Benyó Miklós, az MC Hawer és Tekknő formáció tagja, akinek az állapota kritikus a műtétet követően.

MC Hawer most elárulta a nemrég kétoldali szívinfarktust kapott Benyó Miklósról, hogy zenésztársa hónapok óta panaszkodott zsibbadásra, azt hitte, az ízületeivel van valami. Miki Állapota kritikus a műtétet követően.

„Azonnal kórházba szállították, életmentő műtétet hajtottak végre. Mint utólag kiderült, három fő ér közül a jobb és a bal oldali záródott el, a jobb teljesen, a bal pedig 90 százalékban. Emiatt egyébként ő hónapok óta panaszkodott zsibbadásra, azt hitte, hogy az ízületeivel van valami, de ez mind az előjele volt annak, hogy záródnak el az erek” – árulta el Koczka Géza, azaz MC Hawer.

Azt mondták, hogy 24 óráig kritikus állapotban van, mindenki bízik abban, hogy nem lesz nagyobb baj.

„Ha ebből felépül, sajnos vele akkor sem találkozhattok egy hónapig a színpadon. Ez csomó dilemmát vet fel jelen pillanatban, hiszen legalább 20 fellépés le van kötve erre az időszakra, megpróbálom egyedül megoldani, természetesen ebből ugyanúgy ő is részesül majd. Jelen pillanatban azt kérném, hogy imádkozzatok, szurkoljatok a gyógyulásáért! Aggódunk mindannyian, barátok, család, de bízunk a legeslegjobbakban!” – jelentette ki MC Hawer.

Indirekt/24.hu