KezdőlapCímlapAz utcán esett össze Schobert Norbert

Az utcán esett össze Schobert Norbert

Most elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa haláltusáját, amit a sztrók közben vívott, hiszen a biztonsági kamerájuk mindent rögzített. 

Megrázó videót tett közzé Schobert Norbert, aki a felvételen jól láthatóan az életéért küzd, miután a házuk kapujában rosszul lett. A kórházban kiderült, hogy sztrókot kapott, ha nincs a család kutyája, talán ma már nem is élne.

Most úgy gondolja, hogy fitneszedzőként folytatja a továbbiakban, néha órákat szeretne tartani a feleségéhez, Rubint Rékához hasonlóan, emiatt sok kritika érte. Schobert ezért tette közzé a sokkoló videót, mely után reméli, hogy a rosszindulatú hozzászólások eltűnnek a közösségi oldaláról.

Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a másodok covid oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadás gátlót. Eljött a pillangó hatás.Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék. Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam. Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség. Ez fog elkezdődni 19-én, este 8–kor. Szép napot! Jó edzést Nektek!” – írta a videó mellé Schobert Norbert.