2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Az agglegény Vitray Tamás teát és zacskós levest főz magának

Az agglegény Vitray Tamás teát és zacskós levest főz magának

A 87 éves legendás tévés tornáűval és biciklizéssel kezdi a napot.

Tavaly november óta agglegény lett Vitray Tamás, miután elköltözött, majd elvált feleségétől, Kállai Bori színésznőtől. A magyar televíziózás legendás szereplője élete azóta is derűsen, csendesen zajlik, úgy tűnik, semmit nem bánt meg.

Göd, 2017. október 31. Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, fõszerkesztõ, riporter, kiváló mûvész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgõ 85. születésnapja elõtt. MTI Fotó: Czimbal Gyula

Új életéről a Retró Rádióban ezt mesélte: “Ugyanígy éltem két évet egyedül, két előző házasság között. Akkor még nem voltam jócskán 80 fölött. Hogy is volt? Várjunk csak, még 40 is alig! Ez hencegésnek fog hatni, de az alapvető különbség, hogy akkor reggelente hajnalban futni mentem, majd mikor visszajöttem, kimentem teniszezni a Vadaskertbe, utána az uszodába. Most felülök a szobabiciklire 5-6 percnyi torna után, biciklizem 10 percet úgy, hogy nézem, mennyi kilométert teszek meg. Saját rekordjaimat döntögetem, ebben benne van az egész életforma különbsége” – magyarázta Vitray Tamás. Akinek az sem jelent nehézséget, hogy reggelente teát főzzön magának, sőt!

Vannak dolgok, amiket meg tudok csinálni. Az első időszakban általában fagyasztott pizzát készítettem, de tudok spagettit kifőzni és zacskós levest is nagyszerűen csinálok” – szögezte le a tévés.