KezdőlapCímlapAutóval üldözte egy nő Jákob Zoltánt

Autóval üldözte egy nő Jákob Zoltánt

A TV2 sztárja hirtelen azt sem tudta, mit csináljon, de végül letért az útról, hogy megtudja, mit szeretne tőle a másik sofőr.

Jákob Zoltánnak nemcsak a vagyona, a szíve is hatalmas, hiszen a Jákob Zoli Alapítvány keretein belül országszerte segít rászoruló családoknak, ad pénzbeli támogatást és osztogat ajándékokat. Tavaly az egyik Ferrariját is felajánlotta jótékony célból ingyen a kisgyerekek javára, hogy profi sofőr mellett élvezhessék a furikázást.

A Crystal Nails tulajdonosa az utóbbi időben értékes nyereményeket is kiosztott azon járókelők között, akik követik őt a közösségi oldalain. A milliárdos éppen egy kistelepülést hagyott el a minap a luxusautójával, amikor észrevette, hogy valaki folyamatosan a nyomában van és követi – írta a Blikk.

A váratlanul feltűnő sofőrről kiderült, hogy valóban Zolit szerette volna utolérni, de nem volt hátsó szándéka sőt, meg akarta lepni. Az egykori Nagy Ő félreállt a kocsijával, hogy megtudja, pontosan miről van szó, ekkor pedig az ablakon behajolva mesélte el egy nő, hogy a nagylelkűségét szeretné díjazni. A rengeteg jó tett és a segítségnyújtás miatt egy bögrét adott oda neki.

Én Aszódról jöttem utánad és követtelek azért, mert ezt a bögrét neked hoztam, én csináltam. Azért, mert annyira kedves vagy mindenkivel, szerettelek volna megajándékozni én is – mondta neki az illető. A bögrén a következő feliart állt: Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként. Ettől az apuka annyira meghatódott, hogy kiszállt a járműből egy ölelésért, illetve egy drága kávéfőzőgépet is adott a rajongójának – szúrta ki a Ripost.