2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Címlap Megfutamodott Kökény Attila: autópályán dolgozott, de nem bírta a fizikai munkát

Megfutamodott Kökény Attila: autópályán dolgozott, de nem bírta a fizikai munkát

A fellépések miatt megélhetés nélkül maradt Kökény Attila a családja miatt vállalta ezt a kihívást, de 46 évesen már nem neki való a kemény fizikai munka.

Az énekes tavaly nehéz fizikai munkát vállalt, ám a teste már nem képes alkalmazkodni az efféle terheléshez. Az első hullám idején az énekesnek sorra mondták vissza a fellépéseit. Attilais úgy gondolta, jobb, ha más bevételi forrás után néz.

– Tavaly márciusban kiderült, hogy elmaradnak a koncertek. Azt hittem, hogy egész évben nem lesz lehetőségem fellépni, ezért elmentem dolgozni – mondta a Borsnak az énekes, aki az elszántságát bizonyította azzal, hogy nehéz fizikai munkától sem riadt vissza. Igaz, azt ő maga sem gondolta, hogy ez ennyire megterhelő lesz számára. Az első nap sem volt könnyű, de az ezt követők már igazi kihívást jelentettek a számára, az izomláz és a fáradtság is feladta neki a leckét. Autópálya mellett dolgoztam a fiammal és a vejemmel. Reggel öt órakor keltem és csak délután hatra értem haza. 80 kilós korlátokat pakoltunk, ami nagyon megterhelő volt nekem, hiszen mégiscsak 46 éves vagyok. Amikor munka után hazaértem, ettem pár falatot és alig vártam, hogy ágyba kerüljek – mondta Attila.