KezdőlapBűnügyAurelio pörgeti a bizniszt, amióta kijött a börtönből

Aurelio pörgeti a bizniszt, amióta kijött a börtönből

Saját márkás pulóvereit elkapkodták, reklámarcnak is felkérték a börtönviselt valóságshow-sztárt.

Aurelio februárban két év után elhagyhatta a börtönt. A ValóVilág egykori győztesének nemcsak azt kell feldolgoznia, hogy hogyan tud visszakapcsolódni a kinti életbe, hanem azt is, hogy a börtönévek alatt apa lett belőle, hiszen született egy kétéves kislánya.

A börtönben Aurelio nemcsak minden szabályt betartott, hanem díjazás nélküli munkát is vállalt, drogmegelőzési és agressziókezelési csoportokba járt, ezért is kapott jó magaviselete miatt kedvezményt, majd reintegrációs házi őrizetbe helyezték.

Bors szerint a „szabadulása” után azonnal belevetette magát a munkába: jelenleg két biznisze is fut, amivel már most milliókat kaszálhatott. Ruhamárkáját már azelőtt elindította, hogy a bíróság elítélte volna, így azt ideiglenesen parkolópályára kellett tennie, ahogyan a sportfogadási bizniszét is.

„Február óta viszont úgy pörögnek ezek a cégek, hogy Aurelio egy köteg húszezrest lóbálva büszkélkedett el a sikereivel” – írja a bulvárlap. A lap szerint Aurelio 25 és 40 ezer forintos pulóvereit elkapkodták a rajongók, legalábbis ez derült ki az egykori villalakó Instagram-történeteiből, ahol azt osztotta meg, hogy kiürült a „raktárkészlete”.

Továbbá az is kiderült, hogy sportfogadással legalább 200 ezer forintot keresett ezen a héten. A lap úgy értesült, reklámarcnak is felkérték a börtönviselt hírességet, egy munkaközvetítő cég alkalmazta Aureliót, aki külföldi álláslehetőségeket ajánl azoknak, akik keresik még a helyüket.