2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston csókol jobban?

Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston csókol jobban?

Gerard Butler árulta el, kivel élvezte jobban az intim pillanatot.

Gerard Butler nagyon sármos és világszerte elismert színész, akiért millió nő rajong. Olyan alkotásokhoz adta már a nevét, mint a Lara Croft Tomb Raider: Az élet bölcsője vagy éppen az Exférj újratöltve című vígjáték. 

Az E! News oldala szúrt ki, hogy a színész a Plead the Fifth című műsorban Andy Cohen műsorvezetőnek felfedte, kivel élvezte jobban a csókot a munkái során. Két gyönyörű, szinte szexszimbólumnak számító színésznő neve is szóba került a kérdés kapcsán.

Gerard Butler Angelina Jolie mellett játszott a 2003-as Lara Croft Tomb Raider: Az élet bölcsője című filmben, Jennifer Anistonnal pedig a 2010-es Exférj újratöltve vígjátékban, ahol csak úgy izzott köztük a levegő.

Amikor megkérdezték a színészt arról, hogy szerinte ki csókolt jobban, nagyon zavarba jött, és félt a választól. „Nem, ezt tudnunk kell!” – sürgette válaszadásra 50 Cent, aki szintén részt vett a műsorban.

Az arcába temette a kezét, miközben csukott szemmel válaszolt, elárulva, hogy szőke hajú kolléganőjével sokkal élvezetesebb volt a csókjelenet, mint Angelina Jolie-val.