KezdőlapCímlapAmerikában sorozat készülhet a Viszkis életéről

Amerikában sorozat készülhet a Viszkis életéről

Évek óta tárgyalnak róla, de még az is évekbe telhet, hogy realizálódjon a dolog.

Ambrus Attila a Mokkában arról mesélt, rengeteg munkája van a kerámiás vállalkozásának köszönhetően, emellett azonban nagyobb álmai is vannak. Mint mondta, egyrészt lottózik. „Bízom benne, hogy lesz egy nagyobb összegem” – jelentette ki, majd így folytatta.

„Abban is reménykedem, hogy egy-két éven belül körvonalazódni fog egy elképzelés. Úgy néz ki, hogy Amerikában valószínűleg lesz egy filmem. Sorozat lesz az életemről, ha minden igaz. Most már közel két éve tárgyalok a befektetőkkel, és ha abból megkapom azt a pénzt, amit úgy elgondolok magamnak, akkor biztos, hogy az első bevételemből valamelyik cégbe megpróbálok beszállni.”

A Viszkis néven hírhedtté vált egykori jégkorongozó önéletrajzi könyvének angol kiadását olvasta egy amerikai férfi, aki korábban 19 évig játszott az NHL-ben hokikapusként – írta a 24.hu. Annyira tetszett neki a sztori, hogy úgy döntött, megfilmesítené. Az illető már kétszer meglátogatta Magyarországon Ambrus Attilát, legutóbb az üzlettársával együtt.

„Bízom benne, hogy ők ezt komolyan gondolják. Ő azt mondta egyszer nekem, hogy nem akar úgy bevonulni a hírességek csarnokába, mint hokikapus, hanem úgy, hogy csinál egy jó hokis filmet. Azt, hogy ez hogyan fog realizálódni, nyilván nem tudom. Most ott tartunk, hogy van egy egy éves szerződésem. Az ügyvédeknél pattog a labda, aztán majd csak lesz belőle valami. Az biztos, hogy ez két-három éves történet. Egy része megvan a befektetésnek, de itt több millió dollárról beszélünk. Ez egy nagyon komoly befektetés, és hát ugye ennek két-három éves átfutási ideje van, amennyiben elkészül” – fogalmazott Ambrus Attila.