KezdőlapCímlapÁll a bál Hollywoodban! Sorra rúgják ki a palesztinpárti színészeket

Áll a bál Hollywoodban! Sorra rúgják ki a palesztinpárti színészeket

A hollywoodi tehetségkutató ügynökség, az UTA kirúgta Susan Sarandont, miután a múlt hétvégén felszólalt egy palesztinbarát tüntetésen New Yorkban.

Susan Sarandon egyáltalán nem titkolja, hogy ki támogat az izraeli-palesztin konfliktusban, ráadásul nem ő az egyetlen, aki rosszul járt Hollywoodban az őszinteségével. Kedden este robbant a bombahír, miszerint a hollywoodi tehetségkutató ügynökség, az UTA kirúgta Susan Sarandont, miután a múlt hétvégén felszólalt egy palesztinbarát tüntetésen New Yorkban. A hírt az ügynökség szóvivője erősítette meg a Deadline-nak.

Az Oscar-díjas színésznő az október 7-én kitört háború óta több, Palesztinát támogató tüntetésen is részt vett, ám a legnagyobb kritikát azzal váltotta ki az emberekből, hogy az egyik felszólalása során azt mondta: „Sokan félnek mostanában a zsidóságuk miatt, miközben ízelítőt kapnak abból, hogy milyen lehet muszlimnak lenni ebben az országban”.

Közben kiderült, hogy nem Susan Sarandon az egyetlen, akit kirúgtak a palesztinbarát megszólalásai miatt. Szintén kedden éjszaka érkezett az a hír, hogy a Sikoly VI. című film sztárját, Melissa Barrera-t kirúgták a készülő Sikoly VII-ből, miután palesztinbarát bejegyzéseket osztott meg Izrael és a Hamász háborújával kapcsolatban az Instagram-oldalán.