KezdőlapCímlapÁll a bál! Egymásnak esett a két leghíresebb magyar operaénekesnő

Áll a bál! Egymásnak esett a két leghíresebb magyar operaénekesnő

Miklósa Erika szerint egy művésznek nem a politikával kellene foglalkoznia, míg Rost Andrea erre válaszolva közölte, ő nem egy Magyarországon világhírű énekes, hanem egy világon világhírű énekes.

Miklósa Erika azután állt bele Rost Andreába, hogy színpadra állt Magyar Péter rendezvényén. Ugyanis az operaénekesnő véleménye szerint a művészeknek elsősorban a művészetükkel kellene foglalkozniuk, és nem szabadna szerepet vállalniuk politikai rendezvényeken. „Az a fajta művészeti reputáció, amit ő hozott magával eddig, az most így egy tollvonással összeomlott” – jelentette ki kolléganőjéről.

Az Indexnek reagált arra Rost Andrea Miklósa Erika szavaira, aki kijelentette, méltatlan lenne, ha hosszan válaszolna a kijelentéseire.

„Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég. Eszembe jutott egy latin mondás, ami magyarul így szól: a sas nem kapkod legyek után. Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc” – mondta a lapnak az operaénekes.