2021.02.26
Edina
Kezdőlap Címlap Alekosz teljesen megőrült! Rabbal szexelne a kalocsai börtönben

Alekosz teljesen megőrült! Rabbal szexelne a kalocsai börtönben

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a ValóVilág 4 győztese időről-időre előáll valami kapitális őrültséggel, de most minden eddigi vállalásán túltesz.

Hol van már az észak-koreai diktátornak, Kim Dzsong Unnak írt szívélyes levél? Az érdi hős emelte a tétet: a közösségi oldalára írta ki, hogy szívesen kényeztetne egy női elítéltet a kalocsai börtönben. Persze nem mindegy, hogy kit, válogatós a lelkem, több pontban szedte össze kívánalmait. Ezt írta a jó Alekosz a Facebook-oldalán. „Szeretnék szexuálisan kielégíteni egy rabot. Hiszem, hogy a többségi társadalomba való visszailleszkedést nemcsak a test megtörésével, hanem annak kielégítésével is szolgálni lehet.
A kísérletet, a kalocsai női börtönben szeretném elvégezni. A rab kiválasztásának alapfeltétele, hogy legalább kilenc éve legyen bezárva az. Ennyi idő szükségeltetik ahhoz, hogy feltétel nélkül uralkodjék el rajta a vágy.
A test kielégítésén túl célom, hogy az elmúlt kilenc évhez viszonyítva bemutassam számára az új szexuális trendeket, szokásokat. A kiválasztás előtt három hét borotválkozási tilalmat rendeltetek el, mivel az aktuális szextrendek technikai bemutatása megköveteli azt.
Kérem a kalocsai börtön parancsnokságát, hogy kísérleti szándékomról a rabokat tájékoztatni szíveskedjenek, látogatásom mihamarabbi időpontjáról egyeztetni értekezzenek.
Az intézményben való ott tartózkodásom, valamint a bűnözővel való együttlétem tervezett időintervalluma, 48 óra. Ezalatt, csak vizet kérünk.”

RAB • REHABILITÁCIÓ!❤️Szeretnék szexuálisan kielégíteni egy rabot. Hiszem, hogy a többségi társadalomba való…

Közzétette: Nagy Alekosz – 2020. május 28., csütörtök