2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Agysejtromboló az az interjú, amit Győzike lánya készített Lagzi Lajcsival

Agysejtromboló az az interjú, amit Győzike lánya készített Lagzi Lajcsival

Valahogy a mulatós zenész börtönbüntetéséről nem kérdezett semmit, akárcsak arról, vajon miért vált szét az útja a feleségétől.

Gáspár Evelin a TV2 Akadémia növendékeként kapott lehetőséget a TV2 Zenebutik című műsorában, hogy riportozhasson Galambos Lajossal. Éppen, mielőtt a mulatós zenész megkezdte volna a közműcsalásért rárótt börtönéveket.

„Mi újság, hogy vagy mostanában? – hangzott az első kérdés, mire nem kevésbé meglepő válasz érkezett: „Nagyon jól, köszönöm szépen.”

„Ennek nagyon örülök, ahhoz pedig külön gratulálok, hogy 25 éves lett tavaly a Dáridó, és ebből kifolyólag egy ünnepi összeállítást láthattunk a Dáridóból szilveszterkor.”

Galambos ezután elárulta, hogy minden dalát szereti, mire Gáspár avval kontrázott, hogy nagyon sok előadó, köztük az apja is Galambos „szárnyai alól lettek híresek és felfedezettek” – idézi a 24.hu.

„Édesapád nagyon az elején a Dáridóban szerepelt, így van, Győzi, nagyon kedveltük és kedveljük a mai napig, nagyon érdekes színfoltja volt, nagyon izgult az elején, én emlékszem, aztán emlékszem, amikor még kislányok voltatok” – mondta Galambos, aki elkezdte sorolni, hogy nála szerepelt először Bódi Guszti, Mága Zoltán, Havasi Balázs, a Fiesta és az Irigy hónaljmirigy.

Gáspár ezután végre keményen beleállt Galambosba: fantasztikus, hogy a mai ikonikus zenekarok mind nálad bontakoztak ki, és úgymond te adtál nekik lehetőséget. Nem is csoda, hogy a börtönről kérdezni már nem maradt idő.