2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Címlap Aggódik az egész birodalom: még hosszú hetekig kórházban tartják Fülöp herceget

Aggódik az egész birodalom: még hosszú hetekig kórházban tartják Fülöp herceget

Az egész királyi család együtt imádkozik Fülöp herceg felépüléséért, a szomorúság tapintható a Windsori kastélyban, a személyzet is teljesen maga alatt van.

Mint arról korábban beszámoltunk, nagy az aggodalom a királyi családban: Fülöp herceg a betegágyához kérette a fiát, Károly herceget abból a célból, hogy a királyi család jövőjéről döntsenek.

Károly herceg könnyes szemmel távozott apja kórházi ágyától, nem sokkal később pedig – 14 nap kezelés után – egy másik klinikára szállították a 99 éves Fülöp edinburgh-i herceget.

Fülöp herceget február közepén szállították kórházba. II. Erzsébet királynő férje fertőzéses megbetegedés miatt szorul kezelésre, és mint kiderült, a szívével is gondok vannak, ám a királyi udvar határozottan kijelentette, hogy nem koronavírus okozta megbetegedésről van szó.

A Buckingham-palota nyilatkozata szerint Fülöp herceg jól van, gyógyszeres kezelést kap, a hét végéig azonban még biztosan kórházban kell maradnia. A Mirror azonban úgy tudja, a herceg állapota olyan súlyos, hogy még legalább négy, de inkább hat hétig kórházi kezelésre szorulhat.

Indirekt/Blikk