2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Ábrahám Edit: „Hiszem, hogy az én koromban sem kell lehúzni a rolót”

Ábrahám Edit: „Hiszem, hogy az én koromban sem kell lehúzni a rolót”

Fontos az egészsége, de kellően hiú is. 

60 felett itthon sokaknak tabunak számít egy fürdőruhás fotó, még akkor is, ha az olyan ízléses, mint ami a sorozatsztárról készült. Ezt a rossz beidegződést döntögeti Ábrahám Edit.

„Hiszem, hogy az én koromban sem kell lehúzni a rolót, lehet csinos az ember, és persze egészséges. A pluszsúly sok potenciális betegséget hordoz magában. Két ruhaméretet, 8 kilót adtam le, mindössze két hónap alatt. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, de már sokat nem is szeretnék fogyni, nehogy az arcom lássa kárát. A környezetem nem is értette, honnan adtam le a plusz kilókat, ám ekkor én csak nevettem.

Megvannak a trükkjeim, az évek alatt megtanultam a ruhatárammal sok mindent leplezni. Viszont végre nincs szükség ilyen kis csalásokra, a Nádas Gyuri javaslatára használt testsúlycsökkentő mátrix elvette az étvágyam és meghozta az önbizalmam. Az unokám bókja pedig mindennél többet ért, azt mondta: »Mama, olyan szép vagy!« Ez annyira jól esett, miatta is csinálom” – nyilatkozta az iskolapadba visszaülő Edit, akinek azért is tartania kell a lépést a családjával, hiszen időközben kétszeres nagymama lett.