KezdőlapCímlapA túlsúlyos férj és feleség együtt 180 kilót fogyott- így csinálták

A túlsúlyos férj és feleség együtt 180 kilót fogyott- így csinálták

Lexi Reed és férjével, Danny már akkor túlsúlyos volt, amikor megismerkedtek. Három év alatt több, int 180 kilót adtak le.

Fotó: Instagram

Az első randin Lexi 200, Danny pedig 150 kilót nyomott. Mindketten imádták a gyorséttermi kaját, ez meg is látszott rajtuk.

– Megelégeltem, hogy 220 kilót mutatott alattam a mérleg, úgy gondoltam, az egészségemre is vigyáznom kell. Négy éve a férjemmel, Dannyvel eldöntöttük, megváltoztatjuk addigi életünket, és egészségesen fogunk élni. Csak egymásból merítettük az erőt – válaszolta Lexi a Women’s Health magazin kérdésére.

A fiatal házaspár 30 napon át mellőzte a gyorséttermi ételeket, az alkoholt és a szénsavas üdítőket, viszo9nt sdokkal több zöldséget, gyümölcsöt, fehérjében és egészséges zsírokban gazdag ételt esznek. És heti öt napot edzenek.

– Megtanultunk egészséges alapanyagokkal főzni, kalóriát számolni és elliptikus trénerrel edzeni. Ideális volt ez a mozgásforma számunkra, mert nem terhelte meg az ízületeinket. Egy év után leadtuk a testsúlyunk felét – mondja Lexi, akit a közösségi oldalán több mint egymillióan követnek.