2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap A Luxusfeleségből ismert üzletasszony lánya három pasival feküdt egy ágyban - videó

A Luxusfeleségből ismert üzletasszony lánya három pasival feküdt egy ágyban – videó

A New York-i lány, Mardoll Budapesten forgatott új klipjétől világszerte ájuldoznak a rajongók.

Mardoll itt még színiiskolás korában… egyre jobban elmélyült a rapzene világában

Mardoll (23) nevét már jól ismerhetik a hazai rapzene rajongói. Az amerikai-magyar lány most egy új klippel rukkolt elő, aminek zenéjét és dalszövegét ő írta, a látványvilágát pedig jó barátja, Paczolay Krisztián készítette. A fiatal énekesnő azzal a Ming nevű producerrel dolgozik együtt, aki korábban Beyoncé, a Black Eyed Peas, Lady Gaga vagy Katy Perry mellett is dolgozott.

– Ez a második klipem, ami Budapesten készült, magyar táncosok közreműködésével – újságolta az Indirektnek Mardoll, polgári nevén Catherine Dederick. – Akinek a lelkülete, a dalai, a szövegvilága gyakran a lázadásról szól. Pedig nem akárki az ő édesanyja. Yvonne Dederick üzletasszony korábban a TV2 egyik tulajdonosa volt, akit az ország a luxusfeleségeket bemutató tévéműsorból szeretett meg.

A gyönyörű énekesnő leglelkesebb rajongója az édesanyja, akit a luxusfeleségeket bemutató sorozatból Yvonne Dederick néven szeretett meg az ország

– Most csak a videoklip és a Luxusfeleségek sorozat újabb forgatása miatt vagyok Budapesten. Utóbbiban anyával és a barátommal, Ádámmal fogok szerepelni. Egyébként anya az egyik leglelkesebb rajongóm, ha csak teheti, eljön a New York-i és budapesti koncertjeimre is.

Mardoll magyarnak tartja magát, mint mondja, ezen a gyönyörű nyelven álmodik és gondolkodik, de énekelni angolul szokott

Mardoll a középiskola után, tizenhét évesen Budapestről költözött New Yorkba. Azóta önállóan él, feltalálta magát a világváros színes forgatagában. Bár színiiskolába járt, egyre jobban elmélyült a zene világában. Végül felismerte, az ő útja nem a színjátszás, hanem a zene. Azon belül is a rap.

– Pár hétig még Budapesten vagyok, aztán hazautazom New Yorkba. De közben lesznek itthon fellépéseim is, azok pontos időpontját az Instagram oldalamon közlöm majd.

A videó itt tekinthető meg: