KezdőlapCímlapA koronavírus ellenére bőszen utazgatnak a magyar celebek

A koronavírus ellenére bőszen utazgatnak a magyar celebek

Mintha nem fenyegetne világjárvány, óvatosságnak jele se látszik, amikor a hazai celebek útrakelnek. Bezzeg az egzotikus helyeken készült szelfire gondosan figyelnek.

Míg a világ egyik fele nem tudja, kell-e félni a Kínából indult fertőzéstől, és ha igen, mennyire, addig a magyar sztárok egy része tengerparton, napsütésben piheni ki az egész éves fáradalmát.  Thaiföld, Kuba és Bali a legfőbb úticélok, de van, aki a Maldív-szigeteken ejtőzik legszívesebben, ahogy a közösségi oldalakra feltöltött fotók bizonyítják.

Eddig csak Bódi Gusztiék jelezték, hogy a szokásos év eleji thaiföldi pihenésük után önkéntesen karanténba vonulnak, amíg kiderül, megfertőződtek-e a távol-keleti országban.

Iszak Eszti

A modell, műsorvezető idén Balira utazott a télből a nyárba, és az ott készült képhez írt kommentből kiderül, hogy testileg és lelkileg is sikerült feltöltődnie.

„Valószínűleg az orromról a leégés okozta seb sosem fog eltűnni, de a lelkemben lévő élmények és gondolatok is maradnak majd velem.”

Dér Heni

Dér Heni szintén előszeretettel utazik el a ködös, nyirkos, téli Budapestről a világ másik felére egy kis napsütésért. Tavalyi Jamaica után idén Kubát választotta, és előszeretettel mutatja meg magát rajonóinak a homokos strandokon.

Rúzsa Magdi

A dupla Aréna koncertre készülő énekesnő nemrég tért haza párjával Thaiföldről. Magdi szintén szeret év elején keletre utazni, Kambodzsa és Vietnam után választották most a népszerű turista célpontot. Bejárták szinte az egész országot, a koronavírusról pedig csak hazaérkezésük után hallottak.