2020.02.24
Szökőnap
Kezdőlap Címlap A koronavírus ellenére bőszen utazgatnak a magyar celebek

A koronavírus ellenére bőszen utazgatnak a magyar celebek

Mintha nem fenyegetne világjárvány, óvatosságnak jele se látszik, amikor a hazai celebek útrakelnek. Bezzeg az egzotikus helyeken készült szelfire gondosan figyelnek.

Míg a világ egyik fele nem tudja, kell-e félni a Kínából indult fertőzéstől, és ha igen, mennyire, addig a magyar sztárok egy része tengerparton, napsütésben piheni ki az egész éves fáradalmát.  Thaiföld, Kuba és Bali a legfőbb úticélok, de van, aki a Maldív-szigeteken ejtőzik legszívesebben, ahogy a közösségi oldalakra feltöltött fotók bizonyítják.

Eddig csak Bódi Gusztiék jelezték, hogy a szokásos év eleji thaiföldi pihenésük után önkéntesen karanténba vonulnak, amíg kiderül, megfertőződtek-e a távol-keleti országban.

Iszak Eszti

A modell, műsorvezető idén Balira utazott a télből a nyárba, és az ott készült képhez írt kommentből kiderül, hogy testileg és lelkileg is sikerült feltöltődnie.

„Valószínűleg az orromról a leégés okozta seb sosem fog eltűnni, de a lelkemben lévő élmények és gondolatok is maradnak majd velem.”

Dér Heni

Dér Heni szintén előszeretettel utazik el a ködös, nyirkos, téli Budapestről a világ másik felére egy kis napsütésért. Tavalyi Jamaica után idén Kubát választotta, és előszeretettel mutatja meg magát rajonóinak a homokos strandokon.

Rúzsa Magdi

A dupla Aréna koncertre készülő énekesnő nemrég tért haza párjával Thaiföldről. Magdi szintén szeret év elején keletre utazni, Kambodzsa és Vietnam után választották most a népszerű turista célpontot. Bejárták szinte az egész országot, a koronavírusról pedig csak hazaérkezésük után hallottak.

Amit még ajánlunk

BREAKING: Tömegbe hajtott egy autós Németországban

Legalább 30-an megsebesültek, köztük több gyerek is, amikor egy autó a karneváli felvonulók közé hajtott. A tettest a helyszínen elfogták.

Berki beleszállt Pamelába, most apák százai üldözik

Felrobbant az internet az izomceleb ultimátummal felérő pénteki üzenete után. Több mint ezer férfi, apa kereste már meg eddig, akik azt remélik,...

Koronavírus: ő az első magyar fertőzött

Pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik magyar alkalmazottnak a Princess Diamond óceánjárón. A japán kikötőben vesztegzár alatt lévő hajón összesen három magyar...

Schobert Norbi: megtámadtak a busók

Schobert Norbi pár nappal ezelőtt a mohácsi busók célpontja lett. A fitneszgurunak az alábbi transzparenssel üzentek:

Vége: lekerül a képernyőről az RTL Klub műsorvezetője

Távozik az RTL Klub Reggeli műsorából Lukács Miki. Lukács Miki azután lett az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője, hogy...