2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Címlap Erdélyi Mónikával közelharcot vívott egy vevő az uborkáért

Erdélyi Mónikával közelharcot vívott egy vevő az uborkáért

Ha már ott járt, ő is vett néhány chilis-bab konzervet, meg egy kis savanyított céklát meg csemegeuborkát, bár ez utóbbiért közelharcot kellett vívni. Erdélyi Mónikával egy szupermarketben jött szembe a magyar valóság.

A volt tévés különös élményeit osztotta meg legutóbb követőivel a közösségi oldalán. Sima csütörtöknek indult, mikor elindult, hogy megvegye a hétvégi ebédhez valót. Ám a hús meg zöldség helyett kapott egy jókora szeletet a koronavírus okozta vásárlási pánikból. Ami persze lehet, hogy csak egyszerű előrelátás az emberek részéről, de azért ilyen üres polcokat mint most, még a legdurvább karácsonyi akcióknál sem látni. Erdélyi Mónika videós beszámolója után annyit kijelenthetünk, hogy még a nagy áruházláncok sem voltak felkészülve a fékevesztett magyarok rohamára. Azok szerint ugyanis, ha jön a vírus, akkor legjobb száraztésztából, meg konzerves dobozokból falat építeni, azon biztosan nem jön át a kór.  

Ma ez a látvány fogadta a vásárlókat több szupermarketben, például ott is, ahol én jártam. 😯 A sztoriban elmesélem, hogy velem mi történt. 🤪 Katt a sztoriba!

Közzétette: Mónika Erdélyi – 2020. február 27., csütörtök

„Gyerekek, nem hiszitek el! Tele volt az áruház, teljesen tele volt. A konzerves pult teljesen lefosztva, teljesen. Akkor, ahol a rizs van, meg a tészták, meg hát a tartós élelmiszerek – nyilván, ami eláll – az a rész teljesen üres” – mesélte kissé feldúltan élményeit. Aztán hitetlenkedve azzal folytatja, hogy voltak, akik nem is bontották ki a gyűjtőcsomagolást, úgy egyben vettek meg 20 kiló cukrot vagy lisztet. „ De most gyerekek! Tényleg ennyire komoly a helyzet?” teszi fel többször is a kérdést, amire végül magától Mónikától kaphatjuk meg a választ. Az élő bejelentkezés végén ugyanis elárulja magát, hogy a tömegpszichózis hatott rá is, és csak telerakta a bevásárlókocsiját olyan dolgokkal, amikből még volt a polcokon. Igaz a csemegeuborkáért komoly közelharcot kellett vívnia egy hölggyel. Tanulság: hiába volt valaki sok-sok évig a legnépszerűbb, legismertebb televíziós műsorvezető, ilyen katasztrófahelyzetben csak az számít ki éri el előbb a befőttesüveget. Ilyen veszélyes a koronavírus!