KezdőlapCímlapA 42 éves Horváth Éva újra kisbabát vár, fiút hord a szíve...

A 42 éves Horváth Éva újra kisbabát vár, fiút hord a szíve alatt

A 42 éves egykori modell a Story magazinnak mesélt a második terhességéről, és arról, hogy fogadta kisfia, Kristóf a kistestvér érkezésének hírét.

Horváth Éva az első terhességénél is sokáig titkolózott a rajongói előtt, most is bő ruhák alá rejtegette a gömbölyödő pocakját. A Storynak elárulta: a második gyermekét hordja a szíve alatt. Hogy ismét várandós, arról Éva szilveszterkor bizonyosodott meg. Aznap vendégeket vártak, ám ő egyáltalán nem érezte jól magát, fáradt volt a készülődéshez, legszívesebben egész nap csak aludt volna.

Feszült a hasam, így mielőtt megérkeztek a vendégek csináltam egy terhességi tesztet. Nagyon halovány csík jelent meg, nem volt egyértelmű az eredmény. Megkérdeztem a párom, mit gondol, vajon ez egy pozitív vagy negatív teszt? Rövid godolkodás után eldöntöttük, hogy igen, látunk csíkot, ez bizony pozitív” – mondta a lapnak Éva, aki később több tesztet is végzett és a csíkok egyre csak sötétedtek. Egy közös cset alkalmával aztán a nagyiknak is elküldték az első eredményről készült fotót, azt gondolván, nagyon romantikus lesz, ha így jelentik be az örömhírt. Azonban hiába várták a visszajelzést tőlük, az sehogysem akart megérkezni… nem véletlenül.

– Két órán át egyikük sem reagált, mint kiderült, azt hitték, hogy egy Covid-tesztről készült képet látnak. Aztán persze, volt nagy meglepetés, örültek a hírnek. Kristóf pedig gyakran mutogat a pocakomra, tündéri, nagy izgalommal várja, hogy a kis testvére végre kibújjon.

Blikk/Story