2022.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap 60 ezer eurot kínáltak a szexbombának, ha lefekszik a teniszcsillaggal

60 ezer eurot kínáltak a szexbombának, ha lefekszik a teniszcsillaggal

A modellként dolgozó szerb Natalija Scekic bevallotta: pénzt kínáltak neki azért, hogy elcsábítsa a két gyerekes, házas teniszcsillagot, Novak Djokovicot.

A bűnözők a szerb modellt Londonban keresték meg Natalija Scekicet, aki azt hitte, hogy egy modellkedéssel kapcsolatos munkáról beszélgetnek. Később derült ki számára, hogy egészen másról van szó.  A szexbombának le kellett volna feküdnie a sportolóval, az aktust pedig titokban filmre vennie. Cserébe 60 ezer eurót kínáltak azért, hogy elcsábítsa Djokovicot. Ezen felül pedig a lány kiválaszthatott volna egy helyet a Földön, s oda ingyen elutazhatott volna.  Ezzel a videóval akarták később megzsarolni a teniszezőt.

“Először csak nevettem ezen és vártam, hogy kiderüljön: vicc az egész. Később láttam, hogy a férfi,aki megkeresett nagyon komolyan gondolta ezt az egészet. Nagyon megsértődtem és megalázottnak éreztem magam. Azt fontolgattam, hogy megütöm vagy hozzávágok egy vizespalackot, de visszafogtam magam, mert nyilvános helyen voltunk” – mondta a lány. “Felálltam az asztaltól és elmentem. Otthagytam őket a francba. Abban reménykedtem, hogy ezek az emberek nem találnak egyetlen olyan lányt sem, akit rá lehet erre venni és aki megteszi ezt a rémes dolgot. Novak a szerb sport nagykövete, példaértékű élete élő családos ember” – mondta Natalija Scekic a szerb teniszcsillagról.