2020.07.13
Jenő
Kezdőlap Címlap A fék a gyengék pedálja: 3 év börtön vár Berki Krisztiánra

A fék a gyengék pedálja: 3 év börtön vár Berki Krisztiánra

A botrányhőst ezúttal egy két évvel ezelőtt történt közlekedési bűncselekmény miatt rabosították, amiben korábban már kimondták, hogy vétlen.

Berki Krisztián szerint a fék a gyengék pedálja, jobbra az ügyvédje, dr.Szilágyi Roland fotó:Indirekt

Berki Krisztián két éve egy közúti baleset részese volt, a 70 millió forintos luxusautójába hátulról fékezés nélkül belehajtott egy BKK busz. A Bentleyben 15, a buszban 2,5 millió forintos kár keletkezett. Akkor a vizsgálat megállapította a buszos felelősségét. Csakhogy most fordult a kocka, újra elővették az ügyet, Berkit közúti veszélyeztetéssel gyanúsítják. Állítólag miután megelőzte a buszt, megállt, ez okozta a balesetet.

– Dehogy álltam meg, én a Berki vagyok, a a fék pedig a gyengék pedálja – kommentálta a hírt az Indirektnek az izomceleb, aki heteken belül politikai pártot alapít, és a 2020-as parlamenti választásokon függetlenként indul. – Visszanéztük újra a balesetről készült videót, azon látszik, hogy ha a busz akar, akkor kikerül vagy megáll. Egyiket sem akarta, ezért fékezés nélkül nekem jött.

– Ha bebizonyosodik az ügyfelem bűnössége, 1-től 3 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat – nyilatkozta dr. Szilágyi Roland, Berki ügyvédje.