KezdőlapBűnügy2007-ben tűnt el nyaralás közben a kis Maddie, de még mindig nyomoznak...

2007-ben tűnt el nyaralás közben a kis Maddie, de még mindig nyomoznak utána

Nagy port kavart a portugál nyaraláson nyomaveszett Maddie McCann esete, akit valószínűleg egy pedofil férfi rabolt el. A szülők a mai napig abban bíznak, hogy kislányuk egyszer élve előkerül.

Új bizonyítékok kerültek az ügyészség kezébe a háromévesen Portugáliából elrabolt Maddie McCann ügyében. Hans Christian Wolters német ügyész állítja, egyre biztosabbá válik, hogy a 2020-ban meggyanúsított pedofil, Christian B. a tettes. A nyomozók azt már biztosan tudják, hogy Christian B. egy órával a kislány eltűnése előtt az apartman közelében volt, ezt támasztják alá ugyanis a férfi mobilhívásai.

Azt, hogy pontosan milyen bizonyítékokról van szó, egyelőre titokként őrzik. Ugyanakkor folyamatosan építik a vádat, amelyet be is mutatnak, ha már megdönthetetlennek látszik az elmélet. A The Sun cikke szerint hamarosan eljön a bizonyítékok feltárásának ideje, amik azt is megerősíthetik, hogy a kislány már nincs életben. Ez az az információ, amiről a kis Maddie szülei hallani sem akarnak, ők ugyanis a mai napig szentül hiszik, hogy gyermekük egy napon épségben előkerül.

Mint ismeretes, a kislánynak egy portugáliai nyaraláson veszett nyoma a család apartmanjából, amíg a szülők egy közeli étteremben vacsoráztak. Ez 2007-ben történt, azóta a hatóságoknak számos gyanúsítottja volt, de perdöntő bizonyítékot senki ellen sem tudtak felhozni – valószínűleg egészen mostanáig.

Indirekt/metropol.hu