2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap 10 évvel idősebb Schobert Lara új szerelme

10 évvel idősebb Schobert Lara új szerelme

Vége a szingli életnek, Lara új kedvese egy 29 éves focista.

Schobert Lara sokáig nehezen vergődött zöld ágra, ami a párkapcsolatait illeti. Tavaly átesett egy fájdalmas szakításon, ami nagyon megviselte, nyáron viszont már boldogan mutatta meg, ismét rátalált a szerelem. 

Mivel Schobert Norbi és Rubint Réka lánya keveset oszt meg a magánéletéről, csak sejteni lehetett, hogy szakítottak barátjával. Azóta viszont ő maga vallotta be, korábban kapcsolatfüggő volt, de egyedülléte alatt felfedezte a szingliség szépségeit, és az élete is jóval stresszmentesebb.

Viszont azt sem tagadta, nyitott a szíve egy új kapcsolatra. Úgy tűnik, ez össze is jött, ugyanis nem olyan régen egy romantikus fotót osztott meg közösségi oldalán. A fotón alig látszik a titokzatos férfi, de az kivehető, Bécsben jártak egy meghitt vacsorán, ráadásul Lara egy rózsaszálat is kapott, a kép mellé pedig egy szívet csatolt. 

A Bors úgy tudja, Lara új kedvese egy 29 éves focista. A lap információi szerint  a Kazincbarcikai SC futballistájáról van szó, aki korábban játszott már Pakson, Siófokon és Szolnokon is, jelenleg a már említett, másodosztályú Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei csapat tagja.