KezdőlapBelföldSzörnyű: kádba fojtotta egyéves kislányát a kőbányai anya

Szörnyű: kádba fojtotta egyéves kislányát a kőbányai anya

Szörnyű részletek derültek ki a tébolyult kőbányai gyermekgyilkos anya, P. Orsolya rémtettéről . Az anya vízbe fojtotta egy­éves kislányát, ezután még halott gyermeke mellett időzött, majd egy ideig az utcán bolyongott, végül feladta magát a rend­őrségen.

Mint arról a Bors beszámolt: még a XVIII. kerületi rendőrök is megdöbbentek az őrsön, mikor a 38 éves P. Orsolya egyszerűen besétált hozzájuk egy napfényes délután, és közölte, hogy előző nap meggyilkolta egyéves kislányát. A zsaruk azonnal kimentek az asszony Ha­vanna utcai lakására, ahol valóban megtalálták a kis Lilike holttestét. Most kiderült, hogy a zavarodott asszony a gyilkosság egyik legkegyetlenebb módját választotta: a kádba fojtotta a csecsemőt.

A helyieket megdöbbentették a történtek, ugyanis addig mindenki gondoskodó, gyermekét rajongásig szerető családanyának ismerte a nőt. Arról beszéltek, hogy az asszonyt vélhetően súlyos trauma érhette, ugyanis az addig kiegyensúlyozott és boldog anyuka labilissá vált a gyilkosság előtti hónapban.

A P. Orsolya ellen folyó nyomozást most lezárták, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Indirekt/Bors