2022.10.05
Aurél
Kezdőlap Bűnügy Nem semmi: géppisztolyos betörőket futamított meg a szexi anyuka

Nem semmi: géppisztolyos betörőket futamított meg a szexi anyuka

Rossz nővel kezdett ki az a két fegyveres bűnöző, aki október negyedikén éjszaka egy ismert erotikus modell családi házába tört be – arra ugyanis nem számítottak, hogy végül nekik kell menekülniük a golyózápor elől.

A 26 éves Ansley Pacheco kaliforniai otthonába este nyomult be a két UZI-val felfegyverzett elkövető, és azonnal tüzet nyitottak a modell férjére, valamint annak vendégeire. Ansley a hálószoba éjjeliszekrényéről felkapta a pisztolyát, majd tüzet nyitott a bűnözőkre, akik végül elmenekültek. Az eseményeket a ház biztonsági kamerái is rögzítették.

– Szembe találtam magam az egyik fegyveressel, és rákiáltottam, hogy ne lőjön, mert velem van a kisfiam is. Ennek ellenére rám lőtt, hatszor vagy hétszer. Megölhették volna a fiam. Megölhettek volna engem is. Nem érdekelte őket – idézte fel a történteket.

https://www.instagram.com/p/CGdIVAYDVD1/?utm_source=ig_web_copy_link

Ansley ezt követően lőtt vissza a bűnözőkre, akik azonnal kereket oldottak. Férje ekkor vette ki a nő kezéből a pisztolyt, hogy barátaival együtt a menekülő betörők után eredjen – elkapni azonban nem tudták őket.

Csodával határos módon sem az OnlyFans modell anyuka, sem hétéves kisfia, sem a házban tartózkodó többi ember nem sérült meg.

A rendőrség jelenleg még a sötétben tapogatózik: fogalmuk sincs, kik voltak az elkövetők, és miért rohamozták meg a házat.

Indirekt/Bors