KezdőlapBűnügyNégy luxusjachtot tarolt le a részeg milliomos – képtelen volt kikötni a...

Négy luxusjachtot tarolt le a részeg milliomos – képtelen volt kikötni a hajóját

Bőven volt idejük a bámészkodóknak filmre venni, mert 40 percen át bénázott a jachtkikötőben a kapatos fiatalember. Nagy pusztítást végzett.

A floridai Sarasota kikötőjében vették videóra a részeg Brendan Corey Sheridan 40 perces szerencsétlenkedését. Már messziről látszott, hogy furcsán kacsázik a hajója, többen érdeklődve figyelték, hogy egyáltalán képes lesz-e kikötni a 40 méteres Carver Jachttal. Nem volt, mi több, letarolta az útjába eső pazar hajókat. a cölöpöket, két dokkot is megrongált és a saját jachtja is léket kapott. Senkit nem lepett meg, amikor kiderült, hogy részeg volt, pedig a helyszínre érkező rendőröknek megtagadta a józansági vizsgálatot – próbáljon egyenesen járni, egy lábon állni, ujj-orr tesztet végezni −, viszont alig forgott a nyelve. A 32 éves férfit végül letartóztatták, a vérvétel pedig igazolta a rendőrök gyanúját: csontrészeg volt. 2000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték. A kár mértékéről nincs hír.

Deckhand Leaves Destruction in His Wake

This deckhand hit at least 4 other yachts, several wood pilings, ripped off the bow pulpit, and ran aground, causing the shaft to leak and the boat to take on water. He also damaged the seawall and 2 docks. 😲🚤

Közzétette: ViralHog – 2020. október 19., hétfő