2021.04.10
Zsolt
Kezdőlap Bűnügy Nagyon cuki: a fél világ imádja a tolvaj orosz kiscicát

Nagyon cuki: a fél világ imádja a tolvaj orosz kiscicát

Úgy tűnik, az utcára kerülése előtt sem volt gyerekszobája annak a kiscicának, akit Oroszország egyik déli városában fogadott be egy bár tulajdonosa. A macska különös módon hálálta meg megmentését.

Az orosz bárokban előfordul verekedés, drogozás, lerészegedés, kiabálás, szex és az is előfordulhat, hogy a személyzet valamelyik tagjáról kiderül, hogy enyves a keze, de az ország déli részén lévő Anapa városában történtek nem illenek be ebbe a sorba.

Az U.S.S.R. Sörbárra keresztelt vendéglátó-ipari egységben a belső körhöz tartó illető lopott, ám nem az egyik dolgozó, hanem a bár kiscicája, Masjanya. A biztonsági kamerák felvételei alapján látszik, hogy szájában egy köteg bankóval oson valahová – vélhetően oda, ahol el akarta rejteni a rablásból származó pénzt -, ám pechére az egyik alkalmazott meglátta és elvette tőle a lopott pénzt.

Mint a következő felvételből kiderül, nem adta fel a rablás szándékát, második “betörése” után új útvonalon menekítette ki a pénzt. Úgy tűnik, Masjanyán nyomott hagyott nehéz élete, ugyanis a bár tulajdonosa egy utcasarokról szedte fel még május végén. Mielőtt valaki elhamarkodottan elítélné és hálátlansággal vádolná a bűncselekményért, amit elkövetett, figyelembe kell venni egy fontos enyhítő körülményt.

Miután megjelentek a róla szóló videók a közösségi médiában, Masjanya híresség lett. Sokan azért térnek be a vendéglátó-ipari egységbe, hogy vele találkozzanak, közös fotót készítsenek, illetve megkínálják abból, amit falatozni rendeltek. Más szóval Masjanya vendégforgalmat csinál a boltnak.

Indirekt/napi.hu