KezdőlapBűnügyKislányuk végignézte, ahogy az apja halálra késeli az édesanyját

Kislányuk végignézte, ahogy az apja halálra késeli az édesanyját

Felháborodva találgatják az emberek, vajon mi vitte rá az amúgy nyugodt M. Arnoldot (38) péntek hajnalban, hogy megölje a feleségét. De nincs rá válasz.

fotók: Indirekt

A tragikus sorsú Gabriella négy éve ment feleségül a gyilkosához. Domaszéken apránként húzták fel a kerítést a romos épület köré, felújították a háztetőt, kicserélték a szigetelést. Pár napja a kislányuk, Jázmin (3) még csacsogva szaladgált a kertben, gyűjtögette a színes faleveleket. Mindennap izgatottan várta, hogy meghozza a gólya a kistestvért. Most pedig? A ház üresen áll, a redőnyök leengedve, a kapu előtt a meggyilkolt édesanya autója parkol. A kerítés túloldalán a két kutya ugatva végzi a dolgát, akiket a szomszéd etet. – Legutóbb Arnold és Gabika a kislányukkal kézen fogva sétált az utcánkban. Körülöttük ugrált a két kutyájuk, Berta és Leó. Semmi előjele nem volt a közelgő tragédiának – magyarázta a Blikknek Bajusz Zoltán (33) takarító.

A gyilkos édesanyja, Rózsika Kiskundorozsma határában egy kocsmát működtett, reggel fél hattól este nyolcig a pult mögött áll. Férje öt éve meghalt, néha a fia besegített neki. Arnold a tette után az anyja kocsmájába menekült, nála fogták el a rendőrök. Ha tudja is, nem árulta el, mi vitte rá a fiát, hogy péntek hajnalban késsel végezzen a feleségével.

– Hogy a fiam megölte a feleségét, ahhoz senkinek semmi köze. Többet nem mondok, ne is kérdezzenek – fakadt ki dühösen a kocsmáros asszony. A Blikk információja szerint a kis Jázmin sorsa rendeződött, vélhetően nem kerül állami gondozásba, mert a békéscsabai nagymama magához vette a picit. A gyilkos nem tett beismerő vallomást, így egyelőre rejtély, mi váltotta ki benne a gyilkos indulatot. A gyilkos letartzóztaásban várja a sorsát, ha bebizonyosodik a büntetése, 15 év fegyházbüntetésre is számíthat.