2022.01.29
Adél
Kezdőlap Belföld Hoppá: elkapta a TEK Tasnádi Pétert - videó

Hoppá: elkapta a TEK Tasnádi Pétert – videó

A Terrorelhárítási Központ egyik felszámoló egysége csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt csütörtökön elfogta Tasnádi Pétert és két társát.

A Magyar Nemzet írta meg, hogy az egykori maffiavezért és társait egy jászsági válófélben lévő férfi kereste fel azzal, hogy a feleségével fizettessenek bérleti díjat a férj tulajdonában lévő egyik helyiségért. Tasnádit az elfogása után Szolnokon, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Az őrizetbe vett vállalkozót várhatóan a hétvégén viszik a nyomozási bíró elé, aki a letartóztatásáról dönthet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást Tasnádi és társai ellen. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket fogtak el Budapesten.

Információk szerint egy jászsági településen élő házaspár között a 2021. januári válásukat követően vagyonjogi vita alakult ki. A férj ezután felvette a kapcsolatos egy Budapesten élő személlyel, aki társaival, valamint a férjjel a nő lakcímére ment. A helyszínen rábírták a nőt, hogy a férfi kizárólagos használatában lévő egyik helyiségéért cserébe havonta készpénzt fizessen. A zsaruk csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki a három embert. Arról, hogy Tasnádi Péter milyen szerepet töltött be az ügyben, egyelőre nincsen hivatalos tájékoztatás.

Indirekt/Blikk