2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Bűnügy Elképesztő videó: a székéhez ragasztószalagozta a légikísérő a részeg utast a fedélzeten

Elképesztő videó: a székéhez ragasztószalagozta a légikísérő a részeg utast a fedélzeten

Egy repülés alatt sok minden megtörténhet. Tegnap éppen egy 22 éves fiatal srác kezdett el ordítozni a Frontier Airlines Philadelphiából Miamiba tartó járatán, ráadásul még a maszkját sem viselte helyesen.

A jelentések szerint a rendbontó utas két alkoholos ital után döntött úgy, hogy a baseball sapkájával a légiutaskísérők fenekére legyint. Egy kicsivel később újabb italt töltött, majd a mosdóba ment, ahonnan már félmeztelen indult vissza a helyére, azonban út közben egy másik stewardess melleit kezdte tapogatni. Ezután a részeg Berry mindkét légiutaskérőt átkarolva fogta meg a hölgyek mellét.

Miután visszatért a helyére, egy harmadik utaskísérő kérte, hogy maradjon a helyén, amire a srác ököllel ütni kezdte. A verekedés közben azonnal a személyzet segítségére siettek az utasok, akik lefogták, majd becsatolták Berry-t és egész testét az üléshez szigetelő-szalagozták, hogy ne tudjon megmozdulni.

Vicces jelenet, amikor ragasztószalaggal a szájában próbál segítséget kérni a rendbontó utas, majd a közönség hangos nevetések közepette konstatálja, hogy ő bizony ott marad, amíg a biztonsági személyzet meg nem érkezik.

A közösségi médiában futótűzként terjed a videó, amit Berry maga kommentelt is. “Ez lesz életem legembertelenebb élménye. Rengetegen kinevettek, gúnyolódtak és nagyon rosszul bántak velem az állítólag profi légiutaskísérők.”

Frontier Airlines felfüggesztette az érintett légiutaskísérőket a vizsgálat idejére. A rendőrség Berry-t a miami rehabilitációs központba irányította, ahonnan aznap ki is engedték. Az esetet továbbították az FBI felé, akik egyelőre nem indítottak eljárást.

Indirekt/utazomajom.hu