2021.01.28
Károly, Karola
Kezdőlap Bűnügy Döbbenetes: mellműtétbe halt bele a gyönyörű tinédzser

Döbbenetes: mellműtétbe halt bele a gyönyörű tinédzser

Még az érzéstelenítéskor kómába esett, ám ezután sosem ébredt fel.

Még tavaly augusztusban döntött úgy a gyönyörű Emmalyn Nguyen, hogy kés alá fekszik, és megnagyobbíttatja melleit. A 19 éves lányt bejegyezték a műtétre, a beavatkozás napján pedig befeküdt a kórházba.

A kezelés a szokásos módon, érzéstelenítéssel kezdődött, ám amikor az ápoló beadta neki a szert, a tini azonnal szívrohamot kapott.

Az operációt végző orvos azonban csak öt órával később tárcsázta a segélyhívót – addigra Nguyen kómába esett, és súlyos agykárosodást is szenvedett. Onnantól a lányt már csak gépek tartották életben.

Két héttel ezelőttig Nguyen elindult a felépülés úrján: már képes volt mosolyogni. Október 2-án súlyos tüdőgyulladás támadta meg a lány legyengült szervezetét, két nappal később pedig meghalt. Családja teljesen összetört.

A család nyilatkozatából kiderült: Nguyenék pert indítanak az operációra bejegyzett orvos ellen, akit súlyos gondatlansággal vádolnak, és akivel kapcsolatban azt szeretnék elérni, hogy másokat ne károsítson meg ilyen borzalmas módon.

A plasztikai sebész orvosi engedélyét felfüggesztették, ám azt idén már vissza is kapta: jelenleg három éves próbaidőn van. A végzetes szert beadó ápoló önként vállalta, hogy soha többé nem érzéstelenít egyetlen beteget sem, ám ápolói státuszát megtartja.