KezdőlapBűnügyDöbbenetes: bedrogozták és megerőszakolták Liu Shaolin Sándor korábbi barátnőjét

Döbbenetes: bedrogozták és megerőszakolták Liu Shaolin Sándor korábbi barátnőjét

Liu Shaolin Sándor exbarátnőjét, Elise Christie skót rövidpályás gyorskorcsolyázót egy bárban bedrogozták, majd elrabolták és megerőszakolták. A fiatal lány még az édesanyjának sem merte elmondani, mi történt vele.

A világbajnok skót rövidpályás gyorskorcsolyázó, Elise Christie a magyar olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándorral alkotott egy párt 2015-2018 között.A 31 éves lány most Ellenálló képesség címmel kiadott egy önéletrajzi könyvet, amelyben részletesen leírja, hogy 2010-ben drogot tettek az italába, majd követték, elrabolták és megerőszakolták.

– Először szerepeltem a brit csapattal a vb-n, és a hazatérésünk után egy társammal beugrottunk egy italra egy nottinghami bárba – elevenítette fel a történteket a sportoló. – Alig kortyoltunk párat, amikor egy férfi odajött hozzám, majd beszélgetni kezdtünk. Felajánlotta, hogy hoz nekem egy italt, majd azt mondta: ‘Próbáld ki ezt!’. Túl naiv voltam, és beleittam. Hamarosan egyre rosszabbul éreztem magam, ezért rendeltem egy taxit. A férfi azonban követett az utcára is. Próbáltam elfutni előle, de nem tudtam, többször elestem, majd betuszkolt a taxiba – számolt be a rettentő esetről a Bors.

A fiatal lány, aki az autóban még magánál volt, szólt a taxisnak, hogy hol kell hozzá befordulni, ám elrablója meggyőzte a sofőrt, hogy Christie ittas, így nem tudja, mit beszél.

– Felvitt a lakásába, ahol abban az állapotban egyszerűen nem tudtam vele harcolni. A karjaim remegtek, vergődtem, nem tudtam felkelni, ezért hagytam, hogy megtörténjen a dolog. – Közben el is ájulhattam – folytatta a lány a rettenetes történetet, akinek hajnalban sikerült elmenekült a helyszínről, ám nem mert feljelentést tenni.

– Nem tudtam, mit tegyek, még az anyámnak sem mertem elmondani, mi történt. Azt gondoltam, a nemi erőszak úgy zajlik, hogy valakit berántanak egy bokorba, megverik, megerőszakolják, aztán megölik. Velem nem ez történt, de akaratom ellenére kénytelen voltam szexelni, és most már tudom, hogy ez ugyanolyan bűncselekmény – magyarázta a lány, aki azért hozta most nyilvánosságra a történetet, hogy másokon segítsen.