2023.05.28
Emil, Csanád
Kezdőlap Bűnügy Döbbenet: azért késelte meg lakótársát, mert nem ment el vodkáért

Döbbenet: azért késelte meg lakótársát, mert nem ment el vodkáért

Péntek délután mikor hazaért a két férfi a munkából, úgy döntöttek, mélyen a pohár fenekére néznek, azonban az italozásnak rossz vége lett.

A két férfi együtt dolgozik és lakik Vecsésen. Amikor végeztek a munkával, úgy gondolták, lazításként italozni kezdenek. Este 8 körül azonban elfogyott a vodka, és egyiküknek sem volt kedve a pótlásról gondoskodni, de még szomjasak voltak. Nem tudtak megegyezni abban, hogy ki menjen a boltba, így szó szót követett. Parázs vitájuk akkor ért véget, amikor a 46 éves férfi egy késsel mellkason szúrta 36 éves lakótársát. Ezután a két férfi kibékült, és mivel úgy gondolták, a sérülés nem súlyos, sem a mentőket, sem a rendőrséget nem értesítették.

Mikor az áldozat rokona értesült a történtekről, azonnal segélyhívást kezdeményezett. A 36 éves férfit a mentők vitték kórházba, a szívtájéki sérülését életveszélyesnek minősítették. A rendőrök a 46 éves kihallgatták, a helyszíni szemle során pedig lefoglalták a zacskóba dobott, véres ruhadarabokat és az összes fellelhető kést. R. Mihály ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását – adta hírül a Blikk.