KezdőlapBűnügyBravo: örömlány nyúlta le Gábor Zsazsa özvegyének 70 milliós óráját

Bravo: örömlány nyúlta le Gábor Zsazsa özvegyének 70 milliós óráját

Megint magának kereste a bajt Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt, akit újabb kár ért: egy örömlány ellopta tőle 250 ezer dolláros, azaz közel 70 milliós, gyémántokkal kirakott óráját.

Anhalt herceg, aki – amióta meghalt a felesége – igazi dandy életmódra váltott, Los Angeles felé autózott, amikor felszedett egy prostituáltat, mert – mint mondta – szórakozni szeretett volna. – Mostanában annyira egyedül vagyok – kesergett a Bunte magazinnak adott interjújában az özvegy.

„A kezem a kormányra tettem, majd direkt felkapcsoltam az autó belső világítását, hogy megvillantsam a gyémánttal kirakott órámat, ami csak úgy ragyogott a fényben” – folytatta a szomorú véget érő történetet a 77 éves herceg. – 2000 dollárért (590 ezer forint – A szerk.) kínált nekem egy masszázst, amit elfogadtam, így velem tartott a házamig. Elmentem tusolni, ám az órámat a Gucci cipőmben rejtettem el a biztonság kedvéért. Nem gondoltam volna, hogy csak a hűlt helyét találom” – magyarázta a herceg, aki a fürdés végeztével vette észre, hogy eltűnt az órája és vele együtt a nő is.

Az özvegy sokkot kapott a történtektől, ami nem csoda, hiszen harmadszor fordult vele elő, hogy ellopták az óráját.

Indirekt/Blikk