2021.04.10
Zsolt
Kezdőlap Bűnügy Baj van: nem találják az eltűnt édesanyát, de a ruhái meglettek

Baj van: nem találják az eltűnt édesanyát, de a ruhái meglettek

Egyre több jel utal arra, hogy a 16 napja eltűnt Kiss Marianna már nincs az élők sorában.

Fotó: Facebook

Felgyorsultak az események a karácsony előtt két nappal nyomtalanul eltűnt kétgyermekes karcagi édesanya ügyében. Kiss Mariannával utoljára a volt párja, B. Attila találkozott, akit a rendőrség kihallgatott, majd a férfit őrizetbe is vették.

– Kedden reggel voltam bent a rendőrségen két órát, ahol a lányom ruháiról mutattak nekem fényképeket. Azonnal felismertem őket. Nem tudom, hogy hol találhatták őket, de az megnyugtatott, hogy tiszták voltak és vérnyom sem volt rajtuk. Az eltűnésekor állítólag ezt a nadrágot, kabátot, inget és egy kis táskát viselte, amit nekem is megmutattak. Emellett Attiláról, a lányom volt párjáról faggattak, hogy mit gondolok róla, milyen volt a kapcsolatuk Marcsival – nyilatkozta a Borsnak tegnap Lázok Éva, az eltűnt Marianna édesanyja. Úgy tudni, hogy azokat a bizonyos ruhadarabokat éppen Felsőlajos környékén találhatták meg a rendőrök. Ez azért érdekes, mert B. Attila is ott él. A férfit hétfőn délután kihallgatták a rendőrök, kedden reggel ismét jelenése lett volna a kapitányságon, de útközben betonoszlopnak ütközött Kecskemét határában.

– A tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, aztán kórházba szállították. Megfordult a fejemben, hogy öngyilkossági szándékkal, szándékosan okozta a balesetet. Egy ideig nem volt kihallgatható állapotban, de délutánra már tudtak vele beszélni a rendőrségen. Úgy tudom, hogy bent is tartották, de tagadta, hogy köze lenne a lányom eltűnéséhez – magyarázta a lapnak Éva.