2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Belföld Zsarolással próbálta szexre kényszeríteni a 19 éves lányt

Zsarolással próbálta szexre kényszeríteni a 19 éves lányt

Csattant a bilincs annak a 20 éves fiatal férfinek a kezén, aki intim képekkel próbálta rávenni kiszemeltjét, hogy szexuális kapcsolatba lépjen vele. Amikor azt hitte, végre sikerült megszereznie a lányt, a randi helyszínén nagy meglepetés érte.

P. Roland először kedves udvarlással próbálta elnyerni a 19 éves lányt, de miután a kiszemeltje jelezte, hogy nem kíván kapcsolatba lépni vele, a nála egy évvel idősebb férfi erőszakossá vált: közölte, ha a lány nem fekszik le vele, a nyilvánosság számára elérhetővé teszi a birtokában található, róla készült intim felvételeket. A gödöllői lány hosszas erősködés után, látszólag belement a kikényszerített afférba, amire a megegyezésük szerint 2022. szeptember 6-án került volna sor. Azonban a 19 éves lány a találkozás helyszínéről, és időpontjáról értesítette a rendőrséget is, ahol feljelentést tett zsarolója ellen.

Amikor a fiatalember, P. Roland a helyszínre érkezve vetkőzni kezdett, két rendőr ugrott elő rejtekhelyéről, akik bilincsre fogták és elvezették a tettest.

A fiatal férfi beismerő vallomást tett, állítása nem viseli jól az elutasítást, saját szavaival élve, így fogalmazott: „van egy kattom”. A vallomás során kifejtette, hogy minden tette azzal a szándékkal történt, hogy megszerezze a lányt, de már megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális kényszerítés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást – olvasható a rendőrség honlapján.