2021.01.28
Károly, Karola
Kezdőlap Belföld Vana Timi húga megmutatta kisbabáját – a nap legcukibb fotója

Vana Timi húga megmutatta kisbabáját – a nap legcukibb fotója

Még csak négy napos, de már sztár a kis Noah, Palácsik Lilla és Visváder Tamás kisfia. Az anyuka mesél a szülésről, az érzéseiről, és bocsánatot kér a rajongóitól.

View this post on Instagram

Sziasztok Drágák!💙Nem is tudom hol kezdjem!💕Először is szeretném megköszönni, hogy velem vagytok, hogy szorítottatok a várandósságom minden percében🙏🏻 Szeretném azt is megköszönni, hogy az én “kis” instacsaládom már 60.000 felett van! Szeretlek benneteket❤️ Noah baba most épp alszik, Apukája mindenben segít nekem/nekünk így végre van egy kicsi időm bejelentkezni! Életünk ajándéka 2020.10.06-án 11:10-kor 3,78kg-mal és 57cm-rel megszületett, természetes úton! Nehéz szülés volt, de bármikor újra kezdeném! Köszönöm a @robertmagankorhaz egész csapatának a sok segítséget! Pár éve azt gondoltam, csoda lesz ha az #endometriosis után lehet egy babánk, most viszont úgy érzem a Jó Isten segítségével bármire képesek vagyunk, és szeretném ezt az élményt mégegyszer átélni! Csodás dolog a család! Nekem már saját családom van, így bátran jelentem a föld egyik legboldogabb nője vagyok! Köszönöm @tamasvisvader hogy nem csak nagyszerű férj, hanem nagyszerű apa is vagy🙏🏻 Örökre emlékezni fogok a büszke, szeretettel és imádattal teli nézésedre amit akkor láttam a szemeidben, amikor világra hoztam a kisfiunknak💙👼🏼 #Noah baba pontosan olyan, mint a neve jelentése: nyugodt, komfortos, a mi vigasztalásunk💙🙏🏻 Nagyon szeretjük Őt és látjuk a pici kis szemeiben, hogy Ő is viszont szeret minket💙Csodálatos út előtt állunk🙏🏻 Az a feladatunk, hogy egy nagyszerű embert neveljünk belőle, aki hisz a szeretetben, aki nem nyom el másokat, akit nem érdekel az anyagi/pénzvilág, aki tudja hogy a család a legnagyobb ajándék, aki hisz az álmaiban, aki az lehet ami csak szeretne🙏🏻Kérjük drágáink értsétek meg, a babát nem szeretnénk mutogatni a nagyvilágnak! Gyönyörű kisfiú, de most csak a lábát csodálhatjátok😊🦶🏻❤️ Idővel biztos teszünk majd fel családi képet, de nem szerettük volna, hogy a pici kis arcáról ide felrakott kép járja be az internetet és a médiát. Kérjük értsétek ezt meg💙🙏🏻 És ne aggódjatok, én is jól vagyok, csak fáradt vagyok “még”. Hálás vagyok a családomért és azért, hogy mindenki egészséges🙏🏻💙 A fotót még a kórházban készítették, köszönjük a kedvességet és az első szép fotókat Noahról @babyboxphotography Hamarosan új Youtube videoban mesélek részletesen!❤️

A post shared by Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) on

Mi másról szólhatna Lilla legfrissebb insta posztja, mint a szülésről, Noah baba érkezéséről, és Tamás apai helytállásáról. „Szeretlek benneteket❤️ Noah baba most épp alszik, Apukája mindenben segít nekem/nekünk így végre van egy kicsi időm bejelentkezni! Életünk ajándéka 2020.10.06-án 11:10-kor 3,78kg-mal és 57cm-rel megszületett, természetes úton! Nehéz szülés volt, de bármikor újra kezdeném!” – írja többek között, és hosszan dicséri férjét, mesél a kicsiről, és mellesleg elnézést is kér immár 60 ezer követőjétől. „Kérjük drágáink értsétek meg, a babát nem szeretnénk mutogatni a nagyvilágnak! Gyönyörű kisfiú, de most csak a lábát csodálhatjátok😊🦶🏻❤️ Idővel biztos teszünk majd fel családi képet”