2021.05.11
Ferenc
Kezdőlap Belföld Vadállat: szexre kényszerített egy kiránduló nőt a budai turistaútvonalon

Vadállat: szexre kényszerített egy kiránduló nőt a budai turistaútvonalon

Megtagadta a vallomást az a férfi, aki szexre kényszerített egy kiránduló nőt az egyik budai turistaútvonalon.

Korábban beszámoltunk a brutális esetről, amikor is egy 19 éves férfi támadott meg egy külföldi nőt.

A gyanúsított március 12-én délelőtt a XII. kerületi, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, kijelölt turistaútvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt, akit hátulról a nyakánál átkarolt, befogta a száját, majd a földre nyomta, ahol szorosan lefogva tartotta, és erőszakoskodni kezdett vele.

Az áldozat védekezni próbált, a támadójával dulakodott, és bár a fogásából kiszabadult, a férfi erősen meglökte őt, amitől esett. Ezután a férfi rátérdelt, tovább erőszakoskodott vele, szexuális cselekmény eltűrésére próbálva kényszeríteni. Egy, a közelben lévő padnál a megfélemlített nőt végül nemi vágyának kielégítésére alkalmas szexuális cselekményre kényszerítette – írta korábban a Fővárosi Főügyészség.

A 24.hu megkeresésére most azt közölték, a férfi nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, és nem tett vallomást az ügyben. A lap továbbá azt írja: a szexuális erőszak miatt letartóztatott férfi már korábban is volt büntetve erőszakos jellegű bűncselekmény miatt – egyszer személyi szabadság megsértése, egyszer pedig kábítószer birtoklása miatt állították bíróság elé.

Indirekt/Blikk