KezdőlapBelföldÚjszülött babája mellett esett össze és halt meg egy anyuka Bökönyben

Újszülött babája mellett esett össze és halt meg egy anyuka Bökönyben

Az újszülött kisfia mellett halt meg egy fiatal anya március 8-án Bökönyben. Mint kiderült, trombózis alakult ki a nő combjában. A mentősök hiába siettek hozzá, az életét már nem tudták megmenteni. A férje, Zsolt most egyedül maradt alig egy hónapos babával.

Zsanett combtövében, a fővénában trombózis alakult ki, majd egy leszakadt darab a tüdejébe áramlott – közölte Zsolt, miután megkapta a halotti anyakönyvi kivonatot és a zárójelentést.

Zsolt elárulta, hogy az a szörnyű reggel is úgy indult, mint a többi.

– Szokásunk volt, hogy néhány óránként beszélünk, ezért megijedtem, amikor 10 óra körül nem értem el. A szomszédban lakó rokonunkat kértem, ugorjon át, nézze meg, mi történt – idézte fel a fárfi a történteket, majd elmesélte, hogy a rokon bement Zsanettékhez, ahol azt látta, hogy a nő a konyhapadlón fekszik, tőle egy karnyújtásnyira pedig a kisbaba.

– Amikor megérkeztem, már küzdöttek a feleségem életéért. Nem indult be a légzése, pedig gépeket is kötöttek rá. Nem tudtam mi tenni, fájdalmasan üvöltöttem, nem hittem el, amit láttam… Sosem felejtem el az oxigén hangját… – mondta a megtört apa, akit – miután a mentősök elmentek – egyedül maradt Zsanett-tel.

Felfektették az ágyra, majd elmentek. Ott maradtam Zsanett-tel, mellé bújtam, beszéltem hozzá… Három órán át vártunk így a halottszállítóra… Elmondtam neki, mennyire fáj, hogy itt hagyott engem!