KezdőlapBelföldÚjabb betegségre derült fény: Pataki Zita ezért nem eshetett teherbe

Újabb betegségre derült fény: Pataki Zita ezért nem eshetett teherbe

Egy egész ország izgulta végig Pataki Zita utolsó lombikját, de a sors más utat szánt nekik. Az időjós már letett arról, hogy saját gyermeke lehessen, most pedig újabb betegségére derült fény.

Pataki Zita és férje, Attila jó pár évig, minden erejükkel azon voltak, hogy egyszer saját gyermekük szülessen, de a sors más utat szánt nekik. A kilencedik sikertelen lombik után úgy döntöttek, ezentúl még jobban ügyelnek az egészségükre és kivizsgáltatják magukat. 

„Így derült fény arra, hogy többek közt hisztaminérzékeny vagyok, és hogy úgynevezett Reverz T3-szindrómám is van, ami pajzsmirigyhormon-termelési zavarokat okoz. Mint megtudtam, ezek mind gátjai lehetnek a teherbeesésnek”– mesélte a Story magazinnak Zita.

„Mi van akkor, ha mindezekről, a szindrómáról vagy az érzékenységemről előbb tudomást szerzek? Igen, lehet, hogy már van gyermekem. Ezért is hangsúlyozom azóta, hogy a komplex kivizsgálás a legfontosabb nehezített gyermekvállalás esetén”– mondta Zita, aki az utóbbi időben Attilával együtt nagyon ügyel az egészségére.