2020.03.30
Zalán
Kezdőlap Belföld Torgyán József özvegyének megrendítő vallomása - exkluzív videó

Torgyán József özvegyének megrendítő vallomása – exkluzív videó

Férje halálának évfordulóján Cseh Mária interjút adott Hajdú Péternek. Megmutatta a fenyőfát, amit együtt díszítettek fel, de azóta sem szedett le. És beengedett Torgyán József hálószobájába is, ahol megállt az idő.

Az özvegy beengedte az Indirekt stábját az otthonába, ahol Hajdú Péter mikrofonja előtt mesélt arról, ki is volt valójában Torgyán József. Ki volt a legjobb barátja, és tartott-e külön szakácsot és főkóstolót a minisztériumban? Hogy mit főzött Orbán Viktor miniszterelnöknek, amikor hozzájuk ment vendégségbe? A videóból az is kiderül, amikor Józsi bácsi kórházba került, kik voltak azok a miniszterelnökök, akik meglátogatták a betegágyánál?

Cseh Mária a kameránknak megmutatta férje hálószobáját, amit halála óta érintetlenül hagyott. És az özvegy mesél a férjével együtt töltött utolsó karácsonyáról, a fenyőfáról, amit még 2016 decemberében együtt díszítettek fel, de azóta is a nappaliban áll, mert nem volt ereje leszedni.

EXKLUZÍV VIDEÓ ITT:

Egy biztos: a politika fenegyerekeként ismert Józsi bácsi színfoltja volt a Parlamentnek. Ha szólásra emelkedett, még a politikai ellenfelei is figyelték minden szavát, elismerték szónoki képességét. Torgyán József, a Független Kisgazda Párt legendás elnöke 85 éves korában, 2017. január 22-én, otthonában hunyt el.