2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Belföld Több kislányhoz is szexuálisan próbált közeledni egy szigetszentmiklósi férfi

Több kislányhoz is szexuálisan próbált közeledni egy szigetszentmiklósi férfi

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki több kiskorú lányhoz akart szexuálisan közeledni.

A Pest Megyei Főügyészség közleményében az áll: a vádirat szerint a férfi ismeretségi körébe tartozó, jellemzően tizennégy év alatti lányok irányában fokozott szexuális vágyat érzett. Ezt úgy elégítette ki, hogy megpróbált testi érintkezésben megnyilvánuló kapcsolatot létesíteni a kiszemelt áldozatokkal.

Előfordult, hogy olyan termékek megvásárlásában segédkezett nekik, amelyeket életkoruknál fogva ők nem vehettek volna meg. Ekkor ellentételezésként meghatározott ideig tartó ölelést kért tőlük. Ugyanakkor három esetben ennél messzebb is ment.

2020 augusztusában Dunaharasztiban egy baráti összejövetelen egymás után három lányt is tolakodóan zaklatott. Az első esetben először simogatni kezdte a kiválasztott lányt, majd kihasználta, hogy az elaludt, és akkor fenekét kezdte fogdosni. Ekkor a sértett feleszmélt és elutasította a férfit.

A második esetben az elkövető felajánlotta egy lánynak, hogy cigarettát vásárol neki, ha hagyja magát megfogdosni. A lány ezt visszautasította, de a férfi ennek ellenére a fenekét és mellét is megfogta, illetve ruházata alá nyúlt.

A harmadik lány combját, illetve nemi szervét fogdosta. Ennek ellenére közöttük nem történt egyéb szexuális cselekmény. A kiskorú sértett lányok tájékoztatták szüleiket, akik feljelentették az elkövetőt. Ellene a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség három rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.