2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Belföld Több járatát is törli ősszel a Wizz Air

Több járatát is törli ősszel a Wizz Air

A Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, mely vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is. A kötelező ellenőrzés miatt így a légitársaság kénytelen volt változásokat eszközölni a menetrendjében, így egyes járatait törölni kényszerül a szeptember–októberi időszakban.

A Wizz Air lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írja, hogy az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120%-os jóváírását WIZZ-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal. Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal. A légitársaság továbbá javasolja a levélszemét (spam) mappák ellenőrzését is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.

Az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért. Számunkra továbbra is utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága a legfontosabb – írják.