2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Belföld Szőke fürtjeivel hódítaná meg a világot az óvodás modell

Szőke fürtjeivel hódítaná meg a világot az óvodás modell

Az alapján, ahogy nagycsoportos óvodás létére Wendelin Gergő a színpadon, a kamerák előtt jár-kel, pózol, senki nem mondaná meg róla, hogy csak három hónapja modellkedik. Bár a fiúcska különleges szépségére sokan felfigyeltek már, a végső lökést a világot jelentő deszkák felé a fotózás adta neki.

– Műkörmösként dolgozom Sopronban, és gyakran magammal viszem a kisfiamat a szalonunkba, ahol a vendégek nem győzik őt dicsérni. Gergő pedig élvezi a szereplést, valósággal fürdik a népszerűségben – mesélte Kálovits Bianka. – Ő még csak ötéves, ha éppen nem szerepel, akkor csendesen játszik, rajzol, mesét néz. De akkor sem jön zavarba, ha a vendégeimmel angolul vagy németül kell beszélnie.

Gergőre nézve az első pillanatban feltűnnek a hátáig érő, hosszú, szőke fürtjei. Mondják is neki sokan, hogy olyan az arca, mint egy kislányé, de őt ez nem zavarja. Hiszen belül egy igazi kis pasi, akit való igaz, érdekel a színpad és a divat világa, de annál is jobban imádja az autókat és a száguldást.

A fiúcska modellkarrierje Ágfalván kezdődött, amikor megnyerte a gyerekeknek tartott szépségversenyt, majd Balatonfüreden a Little Miss World Hungary által szervezett megmérettetést is.

– Tegnap a kisfiam a Margitszigeten egy klipforgatáson vett részt. Bár egymás után négy váltás ruhában jelent meg a kamera előtt, mégis fegyelmezetten viselte a több órán át tartó procedúrát – büszkélkedett az édesanyja. – A forgatás szüneteiben a rollerével hasított az árnyas fák alatt, azonban a munkakezdésre mindig pontosan és kipihenve megérkezett.

Az új kaland mellett Gergő egy pillanatra sem feledi a legnagyobb álmát: ha felnő, profi autóversenyző szeretne lenni. Az édesapja autószerelő, akinek műhelyében ő is gyakran szöszöl. Ha az apja teheti, elviszi a fiát go-kartozni, olyankor büszkeségtől csillogó szemmel figyeli a száguldó kis kanyarvadászt.

– Mi tényleg mindent megteszünk, hogy Gergőnek boldog gyerekkora legyen – meséli az édesanyja, Bianka. – Ha ő modellkedni szeretne, ám legyen. És egyáltalán nem aggódunk amiatt, hogy lányos a kinézete. Hiszen a szobájában csupa fiús játék veszi körül. Több száz kisautója van, márciusban a születésnapjára egy hatalmas, legóból építhető teherautót kért, aminek az összerakása még pár hétbe beletelik. Az pedig, hogy emellett szeret öltözködni, és megismeri a divat világát, később csak a hasznára válik.