2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Belföld Szívbemarkoló sorok: ezekkel a szavakkal búcsúzott a temetésen a Deák téren meggyilkolt...

Szívbemarkoló sorok: ezekkel a szavakkal búcsúzott a temetésen a Deák téren meggyilkolt fiú barátnője

A 21 éves Gergő temetését ma tartották, a budapesti Új Köztemető szóróparcellájában több százan búcsúztak tőle.

Csendben, méltóságteljesen emlékeztek a szeretett fiúra, akinek a gyászbeszédek szerint mindig, mindenkihez volt egy kedves szava.

A búcsúztatón ott volt az a csecsemő is, akinek Gergő lett volna a keresztapja. A gyászoló apát a rokonok támogatták a legfájdalmasabb pillanatokban. A szertartáson felolvasták a meggyilkolt fiú kedvesének búcsúlevelét is.

– Mindig kiállt az igazáért, de veszekedni vele esélytelen volt. Akármilyen kemény embert mutatott a külvilág felé, velem szemben mindig bújós mackó volt. Nem telt el úgy nap, hogy ne éreztette volna velem, mennyire szeret. Imádta a focit, a szurkolást. Próbáltunk előre haladni az életben, csinálta a jogsit, és büszke volt, hogy elsőre sikerült a KRESZ-vizsgája – hangzottak el a szívszaggató mondatok.

Mint ismert, május 22-én a két fiú Laci születésnapját ünnepelte a belvárosban, amikor egy vita után az intézetben nevelkedő Cs. Krisztián halálra késelte mindkettejüket. A gyilkost rövid időn belül elfogták a hatóságok, a bíróság pedig letartóztatta.

Indirekt/Blikk