KezdőlapBelföldSzilágyi Áron a feleségét hívta fel azonnal az olimpiai sikere után -...

Szilágyi Áron a feleségét hívta fel azonnal az olimpiai sikere után – videó

A háromszoros olimpiai bajnok elsőnek feleségét hívta fel a győztes tus után. Szilágyi Áron London, Rio de Janerio után Tokióban is a dobogó legtetejére állhatott az olimpián. Győzelme után egyből feleségét, Bettit hívta fel.

„A feleségem volt az első, akit felhívtam. Csodálkozott is, hogy ilyen korán telefonálok, még az eredményhirdetés előtt”- mondta Szilágyi Áron, Gundel Takács Gábornak a Magyarock videójában.

Szilági Áron és Betti 2012 óta alkotnak egy párt, 2017-ben kötöttét össze az életüket. A vívó párja volt az, aki mindvégig támogatta Áront, és tudta, hogy sikerülhet megszereznie a harmadik olimpiai aranyérmet is.

Felesége ébredés után egyedül nézte meg szerelme első meccsét és mivel ott nyert, a többi meccsét is egyedül nézte, babonából.

A Bors információi szerint az olimpiai bajnok és Betti távkapcsolatban élnek, mert az asszony Londonban dolgozik. Így csak havonta néhány napot tudnak találkozni, de úgy gondolják, hogy ez csak jobban megerősíti a kapcsolatukat. A családalapítással még várnak a párizsi olimpiáig, ahol Szilágyi Áron harcolhat a negyedik egyéni aranyéremért.

Az olimpiai bajnok kardozóra vár még egy harc csütörtökön, amikor is csapatban Szatmári András és Decsi Tamás oldalán küzdhet meg az aranyéremért. Két társának az egyéni mérkőzés nem sikerült túl jól, ezért Áron lelket önt a fiúkba.

Indirekt/Blikk