2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Belföld Szíj Melinda ismét képernyőn

Szíj Melinda ismét képernyőn

Hosszú hallgatás után ismét tévéműsorban láthatjuk énekelni a 2010-es Megasztár nagy felfedezettjét, Szíj Melindát.

Elfogadta a Zenebutik csatorna műsorának, a Csárdapartynak a meghívását Szíj Melinda. Így hosszú idő után újra megcsodálhatják a televíziónézők is a jogi asszisztensként dolgozó énekesnő különleges hangját.

Kép: Csárdaparty

A műsort még a járvány miatti korlátozások alatt vettük fel, ezért is volt nehéz őt rábírni a fellépésre. Aztán amikor kiderült, hogy Melinda lakhelyéhez nagyon közel, Tatán forgatjuk a Csárdaparty új epizódjait, végül sikerült őt meggyőzni, hogy énekeljen el a kamerák előtt néhány dalt – mesélte a műsor egyik házigazdája Csibész Tóth Miki. 

Szíj Melinda legutóbb a TV2 Mokka című műsorában mesélt magánéletéről. Akkor elárulta, hogy a Megasztárnak köszönheti a szerelmét is, aki a műsorban figyelt fel rá és akivel ma már az esküvőt tervezik. De kiderült, hogy a férfi nem csak a magánéletben lett Melinda társa, hanem menedzserként minden fellépésre elkíséri őt.

A Csárdaparty forgatásra is elkísérte Attila (jobb oldalt telefonnal) Szíj Melindát

„Nem volt ez máshogy most sem, hiszen Attila a Csárdaparty felvételére is eljött Melindával. A felvétel közben pedig igyekezett úgy helyezkedni, hogy végig láthassák egymást, így ellenőrizte, hogy minden rendben van e az előadással. De látható volt, hogy Melindát ez nyugtatja meg, hiszen nagyon bízik benne” – árulta el kulisszatitkokat Barna Barnabás, a műsor másik házigazdája és producere.

Csárdaparty a Zenebutikon, szombaton 11.55